34 דונם. חממות ענק. כבישים. מבני קבע. ואפילו חיבור פיראטי לחשמל. כך, צעד אחר צעד, הפך שטח טרשי בדרום הר חברון למתחם חקלאי עצום שנבנה ללא הפרעה בלב C. זו לא עוד עבירת בנייה. זו השתלטות שיטתית על הקרקע באמצעות תשתיות, דרכים ועיבוד חקלאי שנודו לקבוע עובדות בשטח ולהפוך אותן לבלתי הפיכות. כשכבישים נסלים, עמודי חשמל מוצבים ועשרות דונמים נתפסים – לא מדובר רק בהפרת חוק. מדובר במאבק על עתיד השטח ועל יכולתה של מדינת ישראל לשמור על אדמותיה. יחד עם המועצה האיזורית הר חברון פנינו לשר הביטחון ולגורמי האכיפה בדרישה לפעול באופן מיידי.
לעוד פרטים על הפנייה >>
__
מחזירים את הריבונות למדינה,
רגבים

עוד באותו נושא
טרור ההצתות של הרש"פ
בלייב: סיור שטח עם מועצת גוש עציון ועמותת ירוקה עכשיו – פוגשים מקרוב את טרור המשרפות של הרש"פ בלב השמורה ההסכמית במדע יהודה. צפו ברועי מנהל מרחב יהודה ושומרון, בתיעוד חי מהשטח >> מחזירים את הריבונות למדינה, רגבים.
מפעל הספות הבלתי חוקי בתוך שטחי האש של צה"ל
הררי פסולת עצומים, כשברקע- ראש העין מהו המפעל הפיראטי שגורם לתושבי המרכז לשבת בבית עם חלונות סגורים? צפו בתיעוד המיוחד והמטריד של רכז יו"ש שלנו, מנש שמואלי. רגבים,מחזירים את הריבונות למדינה







