למעלה מ- 600 חממות סמים פעילות במרחב הנגב, מרביתן בשמורות טבע ובשטחי האש של צה"ל, באופן שמונע ומבטל אימונים ביטחונים. כמות אדירה מאספקת המים של 'מקורות' נגנבת מדי יום במציאות בה אין דין ואין דיין.
בדיון החשוב שנערך ביוזמתנו בוועדה המיוחדת למאבק למאבק בסמים בראשות ח"כ אריאל קלנר נחשפו המספרים של תעשיית הפשע שמגלגלת מאות מיליונים לטרור הפלילי שמסכן את עתיד ישראל.
לשאלות חברי הכנסת לימור סון הר מלך וצבי סוכות התברר שכתב אישום אחד בלבד הוגש בשנים האחרונות נגד חממות הסמים וגם הוא נגד 'חייל' פשוט ולא נגע בראשי מחוללי הפשיעה. יחידות הזיהוי הפלילי של המשטרה לא נשלחות למתחמי הסמים ומשכך העבריינים ממשיכים ומשכללים את שיטות הפעולה המסוכנות.
צפו בדבריו ובשינוי העמוק שמציע יהודה קאפח רכז אזור הדרום >>>
מחזירים את המדינה לנגב,
רגבים
מחזירים את הריבונות למדינה, רגבים
עוד באותו נושא
מדוע לא נסלל כביש 6 דרום?
רגבים בסרטון חדש על מה באמת תוקע את כביש 6 דרום? מדוע תושבי הנגב עדיין עומדים בפקקים בעוקף באר שבע? ומה חידשנו בדיון בנושא שהתקיים בכנסת? צפו >
שחור בעיניים: כביש פיראטי חדש נפרץ בנגב
רק בבדואיסטן – כבישים חדשים בלתי חוקיים נסללים בתוך מרחבי הנגב תוך פגיעה אנושה בטבע ובמשילות והכי קריטי- מסוכנים בטרוף. צפו ביהודה קאפח רכז הדרום שלנו בדיווח מהשטח>>חייבים להחזיר את הנגב למדינה.







