הקמת ממשלה שנתמכת על תומכי טרור היא סכנה לציונות ולמדינת ישראל

כבר לא מדובר בימין או שמאל. הסכנה למדינה היא לא רק כמדינה יהודית ודמוקרטית, היא סכנה לקיומה של המדינה בכלל.

לאור הקמת הממשלה החדשה בתמיכת רע"מ אנחנו שווים ומזכירים כי אובדן הנגב הוא אובדן הציונות ומכנה אנושה למדינת ישראל. כבר שנים שאנחנו מתריעים על החשיבות בשמירה על האדמות בנגב, ועל ההסדרה הנכונה שצריכה לקרות כדי לשמר את אדמות המדינה מצד אחד וכדי לאפשר לתושבי הפזורה חיים נורמאליים יותר.

ההבטחות והדרישות אותם ביקשו ברע"מ כדי לתמוך בממשלה הן סכנה קיומית לנגב. עתיד הנגב תלוי בריבונות ובמשילות של מדינת ישראל.

צפו בסרטונים שהוצאנו:

עוד באותו נושא

האיום הגדול על הציונות

השתתפנו השבוע בכנס יהודה שיזמה והובילה מועצה אזורית הר חברון בפאנל בנושא ציונות 2026 בהנחיית תמיר דורטל וידידים יקרים ושותפים למאבק על ארץ ישראל. חשפנו את נתוני המחקר שלנו על הקמפיין השקרי של 'אלימות המתנחלים' מבית היוצר של 'הרעבה בעזה' ו'נזק אגבי'. נתונים, עובדות והוכחות. רגבים.

עונת המסיק – והקשר לפיגוע הרצחני בערב כיפור

כולם מדברים על עונת המסיק,על פגיעה בחקלאים תמימים..הגענו לאולפן ערוץ 14לספר איך עצי זית 'תמימים' איפשרו בפועל את הבריחה של המחבל לאחר הפיגוע. צפו! מחזירים את הריבונות למדינה,רגבים

או חיפוש על-פי נושא

דילוג לתוכן